Search
Close this search box.
Inhoud bewerken

Je kunt ten alle tijden vrijblijvend contact met ons opnemen.

Copyright © 2024 LGB Rental

De Yamaha DM3 Standard en de Yamaha DM3-D, met de Dante-netwerkinterface, zijn kleinformaat mixers met compromisloze mogelijkheden. Yamaha heeft de DM3 ontworpen met het oog op gebruiksgemak.

Yamaha levert de DM3 StageMix- en MonitorMix-apps voor iPad, iPhone en Android voor draadloos front-of-house- en monitormixen. De DM3 Edit-app voor macOS en Windows PC geeft je toegang tot alle functies van de DM3 en maakt het gemakkelijk om scènes samen te stellen en op te slaan. De DM3 wordt geleverd met Steinberg Cubase AI voor macOS en Windows. De DM3 is ontworpen om te integreren met Cubase en Steinberg Nuendo, aangezien Steinberg een Yamaha-bedrijf is. De DM3 kan ook eenvoudig worden ingesteld om te werken met de DAW van andere fabrikanten op macOS of Windows.

Do More

Het woord ‘compact’ wordt vaak geassocieerd met beperkingen, en impliceert in de wereld van geluidsversterking vaak compromissen op het gebied van functionaliteit, connectiviteit of geluidskwaliteit, en soms alle drie. Tot nu toe was het kiezen van een compacte console bijna altijd een kwestie van wat je bereid bent op te offeren om de mogelijkheden te krijgen die je nodig hebt in de ruimte die je hebt. De nieuwe DM3-serie mengpanelen doorbreekt dit stereotype en biedt uitstekende geluidskwaliteit, snelle en gemakkelijke installatie en bediening, en functies op professioneel niveau voor live geluid, streaming, live- of thuisopname en muziekproductie – een combinatie die ongeëvenaard is in welke andere mix dan ook. console van dit formaat. In een steeds veranderende wereld die voortdurend nieuwe uitdagingen en kansen biedt, bieden DM3-mengpanelen u de kracht en flexibiliteit om meer te doen dan u ooit had gedacht met een compacte digitale console.

Eenvoudig. Intuïtief. Krachtig.

Misschien wel het belangrijkste voordeel van een digitale console is het bedieningsgemak en de toegankelijkheid van krachtige functies en kenmerken die anders een hoger niveau van gebruikerservaring zouden vereisen, evenals meer externe uitrusting om te kunnen verwezenlijken in een analoge opstelling. De DM3-serie is een voorbeeld van een ‘less is more’-ontwerpfilosofie, waarbij gebruik wordt gemaakt van een 9-inch touchscreen en een enkele Touch & Turn-knop voor het beheren van de meeste bedieningsfuncties van de console, wat resulteert in een gebruikerservaring die doet denken aan die van een smartphone.

Yamaha ProVisionaire

Yamaha Provisionaire voor Windows en iPad Yamaha ProVisionaire is een softwareapplicatie die een ervaren ingenieur kan gebruiken om een ​​aangepaste besturingsinterface te ontwerpen voor het volledige met Dante uitgeruste Yamaha audiovisuele systeem van een onderneming, niet alleen voor de DM3. Eén toepassing van deze software die specifiek is voor de DM3 zou zijn dat de ingenieur een vereenvoudigde gebruikersinterface voor één locatie of evenement zou creëren, zodat een onervaren gebruiker slechts een paar bedieningselementen te zien zou krijgen om aan te passen.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Close Popup
WeCreativez WhatsApp Support
We helpen je graag als je een vraag hebt.
👋 Hallo, hoe kan ik helpen?