Search
Close this search box.
Inhoud bewerken

Je kunt ten alle tijden vrijblijvend contact met ons opnemen.

Copyright © 2024 LGB Rental

Creatief van A t/m Z

Bij concerten, voorstellingen en evenementen is het belangrijk dat licht, geluid en beeld perfect geregeld en op elkaar afgestemd zijn. LGB Rental is een professioneel en ervaren bedrijf dat ervoor zorgt dat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Of het nu gaat om een intieme voorstelling of een mega-event, aandacht voor details zorgen voor een optimaal samenspel van licht, geluid en beeld.

Met een flink aantal mensen, het beste materiaal en een goede locatie beschikt LGB Rental over alle ingrediënten om de perfecte productie te verzorgen. En heeft u zelf de kennis en vaardigheden in huis, dan huurt u alleen de topkwaliteit apparatuur of complete systemen van LGB Rental.

ONZE MISSIE

LGB Rental is veelzijdig op het gebied van licht, geluid, beeld, rigging en podiumtechniek. Een goede communicatie samen met de beste apparatuur zorgt dat elk evenement een succes word. LGB Rental werkt vanuit het noorden van Nederland.

ONZE VISIE

LGB Rental wil uitgroeien tot een belangrijke speler voor uw evenementen. We willen je een totaal pakket aan kunnen bieden wat afgestemd is op de behoeftes en de locatie. LGB Rental wil verder investeren en groeien op het gebied van licht, geluid, beeld en podiumtechniek.

ONZE MENSEN

Iedereen werkt met veel passie mee aan alle producties die wij mogen verzorgen voor onze klanten.

JAREN ERVARING
0 +
AFGERONDE PROJECTEN
0
DESKUNDIGE MENSEN
0
TEVREDEN KLANTEN
0 +

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Close Popup