Over ons

Over ons

Bij concerten, voorstellingen en evenementen is het belangrijk dat licht, geluid en beeld perfect geregeld en op elkaar afgestemd zijn. LGB Rental is een professioneel en ervaren bedrijf dat ervoor zorgt dat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Of het nu gaat om een intieme voorstelling of een mega-event, aandacht voor details zorgen voor een optimaal samenspel van licht, geluid en beeld.

Met een flink aantal mensen, het beste materiaal en een goede locatie beschikt LGB Rental over alle ingrediƫnten om de perfecte productie te verzorgen. En heeft u zelf de kennis en vaardigheden in huis, dan huurt u alleen de topkwaliteit apparatuur of complete systemen van LGB Rental.

1. Onze missie

LGB Rental is veelzijdig op het gebied van licht, geluid, beeld, rigging en podiumtechniek. Een goede communicatie samen met de beste apparatuur zorgt dat elk evenement een succes word. LGB Rental werkt vanuit Groningen en Leeuwarden om zo klaar te staan voor onze klanten.

2. Onze Visie

LGB Rental wil uitgroeien tot een belangrijke speler voor uw evenementen. We willen je een totaal pakket aan kunnen bieden wat afgestemd is op de behoeftes en de locatie. LGB Rental wil verder investeren en groeien op het gebied van licht, geluid, beeld en podiumtechniek.

3. Onze mensen

Iedereen werkt met veel passie mee aan alle producties die wij mogen verzorgen voor onze klanten.

0 Deskundige mensen

0 Tevreden klanten

0 Jaar ervaring

0 Afgeronde projecten

Onze drive

Het verzorgen en ontzorgen van uw feest of evenement. Zorgen dat alles goed verloopt en dat de bezoekers helemaal los kunnen gaan.

Snelle service

Altijd een snelle response en snelle service.

Deskundig team

Mensen die weten wat ze doen, en dit doen met passie.

Betaalbaar

LGB Rental zorgt ten alle tijden voor de beste prijzen of het koop of huur is dat maakt niet uit.

Moderne technieken

Altijd innovatief en op de hoogte van de laatste technieken.

Altijd bereikbaar

We zijn voor onze klanten altijd bereikbaar.