U kunt ten alle tijden vrijblijvend contact met ons opnemen.

© 2020 LGB Rental. Ontwerp & Realisatie door : LGB Rental

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wat heb je nodig?
Veel gestelde vragen

Voor op- en afbouw hanteren wij een tarief van €37,50,- exclusief btw per persoon per uur, na het ontvangen van de aanvraag zullen wij de offerte zo snel mogelijk controleren en aanvullen met personeelskosten.

Dat is in principe mogelijk. Onze apparatuur maakt gebruik van de meest gangbare aansluitingen die gebruikelijk zijn in de markt. Mocht je er zeker van willen zijn dan kan je ons altijd even laten weten welk apparaat je op onze apparatuur wilt aansluiten. Wij checken het graag voor je.

Wij streven ernaar om geen borg te rekenen. Als je nog niet zo vaak bij ons hebt gehuurd, als particulier wilt huren of gebruik wilt maken van bepaalde high-end apparatuur vragen we daarom om aanvullende gegevens. Deze gegevens geven ons meer informatie over je project, bedrijf of opdrachtgever. In sommige gevallen is toch een borg vereist. Deze borg is gekoppeld aan de waarde van de apparatuur die je huurt. Deze borg wordt na het retourneren van de apparatuur binnen een werkdag aan je terug gestort. Let erop dat overboekingen tussen verschillende banken langer kunnen duren.

Tijd voor een feestje!

Heb je aanvullende vragen of toch liever persoonlijk contact? Dat mag altijd! stuur ons een mail op [email protected] of bel ons rechtstreeks: 050 569 0 559

× Hoe kunnen we je helpen ?