U kunt ten alle tijden vrijblijvend contact met ons opnemen.

© 2020 LGB Rental. Ontwerp & Realisatie door : LGB Rental

Licht

Om meer sfeer te creëren op jouw evenement bieden wij een ruim assortiment verlichting. Of het nu gaat om een DJ show, festival, modeshow, theatershow of bedrijfsfeest, wij hebben geschikte lichtsets in ons assortiment.  Het is daarentegen natuurlijk ook mogelijk om één enkele lamp bij ons te huren. 

Zelf aansluiten, of zullen wij dit doen?

Bij voorkeur installeren wij zelf alle verlichting en geluidsapparatuur voor je, zo weet jij zeker dat alle kabels juist zijn aangesloten, de dat de microfoons op een vrije frequentie staan ingesteld, en de geluidsinstallatie goed is ingesteld.

theaterlamp voor uw evenement of voorstelling

Theaterlicht

Theaterverlichting kan zoals de naam al zegt worden gebruikt in een theater, in een concertzaal, maar ook bij allerlei soorten optredens.

Een complete show verlichting voor uw evenement of feest

Showlicht

Licht is net als het inkleuren van een kleurplaat. Een mooi gekleurde plaat ziet er heel anders uit dan wanneer een kind van 2 de kleurplaat inkleurt. De juiste lamp op de juiste positie. Van een intieme setting tot een spetterende eindshow. Tot in de puntjes voorbereid door gedreven lichtspecialisten.

een laser huren voor uw evenement voor dat wow effect

Lasers

Een laser is een ideale mogelijkheid om je gasten flink te verrassen met een ongeëvenaarde beleving. Voor het echte laser effect is het aan te raden om een rookmachine of hazer te huren. De rookmachine of hazer zorgt ervoor dat de lichtbundels goed te zien zullen zijn.

lichtsturing is belangrijk om een complexe show te bedienen

Lichtsturing

Als je je eigen lichtshow wilt ontwerpen – van eenvoudig tot complex – dan kun je de verschillende lampen en effecten, ook wel fixtures of armaturen genoemd, individueel en op afstand aansturen. 

Werken met gerenommeerde merken

Veel gestelde vragen

Ik kan iets niet vinden, wat nu?

Kan je een bepaald product niet vinden. Laat het ons weten! Veel van de producten staan niet op de website Wij hebben meerdere partners met ieder een ander assortiment, en wij huren regelmatig bij elkaar in om onze opdrachtgevers te kunnen voorzien in al hun behoeften. Zelfs als onze eigen (ruime) assortiment te kort schiet.

Kunnen jullie me helpen met het uitzoeken van de apparatuur?

Uiteraard! Wij helpen je graag met het vinden van de juiste apparatuur voor jouw project. Je kunt ons hiervoor bellen of mailen. Wij denken graag mee met jouw project en budget.

Rekenen jullie een borg?

Wij streven ernaar om geen borg te rekenen. Als je nog niet zo vaak bij ons hebt gehuurd, als particulier wilt huren of gebruik wilt maken van bepaalde high-end apparatuur vragen we daarom om aanvullende gegevens. Deze gegevens geven ons meer informatie over je project, bedrijf of opdrachtgever. In sommige gevallen is toch een borg vereist. Deze borg is gekoppeld aan de waarde van de apparatuur die je huurt. Deze borg wordt na het retourneren van de apparatuur binnen een werkdag aan je terug gestort. Let erop dat overboekingen tussen verschillende banken langer kunnen duren.

Kan ik mijn reservering annuleren?

Het is nooit leuk om een bestelling te annuleren. In principe gaan wij hier heel gemakkelijk mee om. Voor het annuleren van je bestelling neem contact met ons op. We kunnen altijd even kijken wat we kunnen doen. Om het juridisch toch goed geregeld te hebben hanteren wij onderstaande regel.Bestellingen kunnen tot 14 dagen van te voren vrijblijvend worden geannuleerd. Als de annulering later bij ons binnenkomt dan hanteren wij tussen 14 en 7 dagen voor uitvoeringsdatum 70% van de overeengekomen prijs. Binnen 7 dagen voor uitvoeringsdatum hanteren wij 100% van de overeengekomen prijs.

Worden lampen en special effects geleverd met ophangmateriaal?

Ja, al onze lichteffecten / disoclampen worden geleverd inclusief trussklem voor het makkelijk ophangen (aan een truss of buis van 5cm diameter). Ook is elke lamp voorzien van een veiligheidskabel.

Niet elk special effect dat opgehangen kan worden wordt automatisch geleverd met ophangmateriaal. Dit omdat deze special effects vaak ook op de grond neergezet worden. Geef bij je bestelling aan als je bijvoorbeeld confettimachines wilt ophangen in plaats van neerzetten op het podium.

Wat zijn de kosten voor op- en afbouw?

Voor op- en afbouw hanteren wij een tarief van €35,- exclusief btw per persoon per uur, na het ontvangen van de aanvraag zullen wij de offerte zo snel mogelijk controleren en aanvullen met personeelskosten.

Wanneer is er sprake van schade?

Gebruikssporen en slijtage op de behuizing van onze apparatuur wordt bij ons niet direct aangemerkt als schade; mocht er sprake zijn van krassen of beschadigingen binnenin de apparatuur of op de behuizing als gevolg van onzorgvuldig gebruik, dan wordt dit gerekend als schade en worden de kosten aan je doorberekend. De apparatuur moet bij terugkomst in dezelfde staat zijn als wanneer je het bij ons komt ophalen of zoals wij het hebben afgeleverd. Mocht de apparatuur gedurende de huurperiode erg smerig worden, dan brengen we schoonmaakkosten in rekening.

Wat moet ik doen als de apparatuur beschadigd blijkt te zijn?

Neem direct contact met ons op! We checken alle apparatuur altijd zorgvuldig voordat we het verhuren, maar heel soms zien we wel eens iets over het hoofd. Mocht je hier tijdens je gebruikersperiode achter komen, neem dan direct contact met ons op. Op deze manier weten we dat de schade niet bij jou is ontstaan, en bovendien kunnen we je bijna altijd weer aan de slag helpen met een passende oplossing.

Tot hoe laat kan ik bestellen?

Wij zijn een zeer flexibel bedrijf. Daarnaast vinden wij klantenservice enorm belangrijk. Wij zullen alles op alles zetten om jouw aanvraag, hoe laat deze ook bij ons binnenkomt, zo snel mogelijk te controleren en in te plannen.

Mocht je een bestelling voor morgen willen plaatsen dan is het raadzaam om ná het plaatsen van je bestelling ons gelijk even te bellen zodat wij alles direct voor je kunnen controleren. Zo kunnen we samen zo snel mogelijk jouw bestelling erdoor heen krijgen!

Wij zijn dag en nacht telefonisch bereikbaar voor last-minute bestellingen.

Kan ik mijn eigen (DJ) apparatuur op die van jullie aansluiten?

Dat is in principe mogelijk. Onze apparatuur maakt gebruik van de meest gangbare aansluitingen die gebruikelijk zijn in de markt. Mocht je er zeker van willen zijn dan kan je ons altijd even laten weten welk apparaat je op onze apparatuur wilt aansluiten. Wij checken het graag voor je.
× Hoe kunnen we je helpen ?