Search
Close this search box.
Inhoud bewerken

Je kunt ten alle tijden vrijblijvend contact met ons opnemen.

Copyright © 2024 LGB Rental

Sennheiser heeft bekendgemaakt dat de eerste EW-DX apparaten worden geleverd.

“Dit geweldige systeem combineert professionele features en gebruiksgemak in een goed ontworpen, robuuste behuizing. We zijn blij dat we het nu op de markt zien komen”, zegt Benny Franke, productmanager bij Sennheiser. “EW-DX is een meer dan waardige opvolger voor de Evolution Wireless G4-reeks en zal een nieuwe standaard worden binnen de live audio-sector op het vlak van eenvoud, betrouwbaarheid, geluidskwaliteit en frequentie-efficiëntie.”

Sennheiser stelt de nieuwste uitbreiding aan hun Evolution Wireless Digital serie voor, de EW-DX!

Concentreer je minder op het draadloze en meer op het geluid, de Sennheiser EW-DX serie versimpelt je professionele workflow door verfijnde technologieën te gebruiken en decennia aan research om zo een digitaal UHF systeem te creëren die zeer makkelijk kan uitgebreid worden. Meerdere hard- en software opties brengen netwerkbare oplossingen voor bijna elk podium en elke campus terwijl equidistant channel spacing, auto scan en Bluetooth Low Energy sync automatisch het coördineren en instellen van frequencies mogelijk maakt met een druk van de knop. Monitor je toestellen van op afstand, zelfs vanuit je broekzak, met tools zoals de Sennheiser Control Cockpit, Wireless Systems Manager en Smart Assist app. De toekomst van draadloos is hier. De tweekanaals versies zonder Dante worden in november verwacht, de twee- en vierkanaals versies met Dante kom in april 2023!

Upgrade je microfoonopstelling met de laatste innovatie in digitaal en draadloos

Of het nu gaat om verhuurbedrijven, bands op tour, theaters, erediensten of broadcasting: EW-DX zal workflows eenvoudiger maken, en levert een spannende set features voor elke toepassing. Net als zijn EW-D zustermodellen biedt EW-DX de laagste latentie op de markt (1,9 milliseconden), maakt het frequentieberekening overbodig, en biedt het een ultrabreed input dynamisch bereik van 134 dB. Dit stelt je zenders in staat om elk signaal te verwerken dat je op hen afvuurt. Hun werkingstijd bedraagt 12 uur met de BA 70 oplaadbare batterij, waarmee je doorgaans de repetities én de voorstelling of event zelf wel doorkomt. De werkingsduur met standaard AA-batterijen gaat tot acht uur. Afhankelijk van de RF-omgeving hebben de zenders een bereik tot circa 100 m, genoeg voor zelfs zeer royale podiumopstellingen. De EW-DX systemen profiteren bovendien van een automatische meerkanaals RF-opstelling, schaalbare afstandsbediening en monitoring, en AES-256 encryptie voor een veilige overdracht van content. De bandbreedte is hoger dan met EW-D, tot wel 88 MHz, wat het mogelijk maakt om meer kanalen op te nemen.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Close Popup
WeCreativez WhatsApp Support
We helpen je graag als je een vraag hebt.
👋 Hallo, hoe kan ik helpen?