Search
Close this search box.
Inhoud bewerken

Je kunt ten alle tijden vrijblijvend contact met ons opnemen.

Copyright © 2024 LGB Rental

The Art of Sound

Dit nieuwe, professionele en uiterst flexibele all-in-one dj-systeem geeft jou de volledige controle in handen. Je wordt als het ware de dirigent van je eigen orkest. Het toestel creëert harmonie tussen een prachtig design en bespeelbaarheid, en omvat nieuwe, geavanceerde functies zoals standalone 4-deck playback. Dit alles resulteert in een spectaculaire dj-ervaring die je publiek inspireert. Waar dan ook.

Snel en nauwkeurig nummers zoeken – zelfs uit de grootste collecties

Dankzij de nieuw ontworpen gebruikersinterface met elektrostatische aanraakmodule vind je nummers nu sneller en nauwkeuriger dan ooit, hoe groot je muziekbibliotheek ook is. Gebruik het 10,1 inch grote aanraakscherm om snel nummers op te zoeken met het toetsenbord of gebruik Playlist Bank om snel tussen afspeellijsten te navigeren. Met Touch Preview kun je nummers zelfs previewen tijdens het bladeren. De nieuwe slimme keuzedraaiknop werkt een beetje als een joystick om links/rechts en omhoog/omlaag te navigeren. Een druk op de knop selecteert je keuze. De andere bladerfuncties staan netjes rond de keuzeknop gerangschikt zodat je je muziekcollectie probleemloos kunt doorzoeken en nummers kunt previewen en laden zonder je hand op te tillen.

Gebruiksvriendelijke professionele effecten

De geavanceerde effecten op de OPUS-QUAD maken het gemakkelijk om textuur en spanning toe te voegen aan je muziek zodat je je publiek kunt opzwepen en je sound personaliseren met Beat FX. Met het XY-Pad bedien je vlot functies als FX Bank en selecteer je probleemloos het gewenste kanaal omdat je de Beat FX-parameters en de cut-offfrequentie van de filter stuurt door met je vinger aanpassingen op respectievelijk de X- en de Y-as te doen en op die manier effecten te vermengen. Met de populaire Smooth Echo zet je een echogeluid in gang door een vooraf toegewezen fader te bewegen of knop te gebruiken. Ieder kanaal is bovendien uitgerust met Sound Color FX waarmee je nog meer creativiteit in je sets brengt om je publiek mee omver te blazen.

Zone-output voor verschillende muziek in verschillende ruimtes

Dankzij de zone-output – die geluid onafhankelijk van de master kan uitzenden – speel je in iedere ruimte andere muziek af met een enkele OPUS-QUAD. Zo kun je een telefoon via bluetooth met het toestel verbinden om rustige achtergrondmuziek af te spelen in de bar of een aangrenzende ruimte waar mensen zitten te praten, terwijl je in de grote zaal nummers laat weergalmen vanaf een USB-apparaat.
WeCreativez WhatsApp Support
We helpen je graag als je een vraag hebt.
👋 Hallo, hoe kan ik helpen?