Search
Close this search box.
Inhoud bewerken

Je kunt ten alle tijden vrijblijvend contact met ons opnemen.

Copyright © 2024 LGB Rental

The Pioneer DJ CRSS12: The Best of All Worlds

De CRSS12 (‘Cross Twelve’) is geschikt voor zowel Serato- als Rekordbox-gebruikers en is de nieuwste kijk van Pioneer DJ op een nette analoge draaitafel die naadloze digitale hardware- en software-integratie biedt. Het is niet alleen een voortreffelijke DVS-controller voor Serato DJ en Rekordbox, maar stelt je ook voor met de flexibiliteit van MIDI en de mogelijkheid om een ​​DJM-S7 of DJM-S11 toe te voegen voor on-the-fly loopcreatie en soepele cue-toewijzingen.

The Pioneer DJ CRSS12: The Best of All Worlds

Naast software werkt de CRRS12 naadloos samen met andere op DJ’s gerichte hardware, waaronder de mixers uit de DJM-serie van Pioneer, zoals de DJM-A9, de DJM-S7 en de DJM-S11. En als je Rekordbox op je laptop gebruikt, kun je moeiteloos cues en loops integreren, of oneindig creatief worden door on-the-fly remixen van je favoriete nummers te maken.

Performance-pads

Om DVS-functies rechtstreeks vanaf het deck te bedienen, zijn er vier meerlaagse RGB-performancepads en een speciale padbank-schakelknop om van banken 1-4 naar 5-8 te gaan. De pads zijn vooraf in kaart gebracht met zes nietmodi: In Serato zijn de modi: HETE KEUZE, MONSTER, STEMMEN, KRASBANK, ROL en, OPGESLAGEN LUS. In Rekordbox zijn dit: HETE KEUZE, MONSTER, SPOORSCHEIDING, MONSTER KRAS, PAD FX en, SLAAN JUMP. Pioneer heeft de Serato-modi zorgvuldig gekozen, omdat ze het meest waarschijnlijk worden gebruikt in gevechten of voor scratch-routines, en dus ideaal zijn voor een kernselectie van Serato’s gebruikers. Stems rechtstreeks vanaf het deck in- en uitschakelen is een gemakkelijke manier om ermee te werken, net als het werken met alle andere vooraf toegewezen modi. De modi die voor Rekordbox zijn geselecteerd, zijn iets algemener, misschien met het oog op club-dj’s. Voor dj’s die iets anders willen op een van beide DVS-platforms, zijn de pads opnieuw in kaart te brengen, dus kunnen ze worden gebruikt voor elke combinatie van zes modi. OLED-scherm Het onopvallende OLED-scherm dat in de schaduw van de toonarm zit, geeft net genoeg gegevens weer, zoals BPM en de toonsoort van het nummer, om de ogen van een DJ weg te houden van zijn laptop! Niet exclusief voor DVS-gegevens, het scherm geeft het Tempobereik of de geschatte Step Pitch-toets weer, zelfs bij het afspelen van analoog vinyl, naast het weergeven van de Utility-instellingen van de draaitafel voor het wijzigen van de Torque Adjust, Auto Standby-instellingen en meer.

Special MAGVEL Clamp

Gebaseerd op de populaire PLX-1000, beschikt de CRSS12 over een verbeterde schakelende voeding om ruis en trillingen te helpen elimineren, en wordt hij geleverd in een robuuste, gegalvaniseerde behuizing die beschikt over de kracht en duurzaamheid die nodig zijn voor intense optredens. Wanneer het in DVS-modus wordt gebruikt met de toonarm uit de weg, kunt u de meegeleverde MAGVEL-klem op uw DVS-vinyl plakken voor een aangepast gevoel in termen van gewicht en koppel. Deze speciale klem gaat niet alleen overslaan tegen, maar garandeert optimale grip in de hitte van het moment.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Close Popup
WeCreativez WhatsApp Support
We helpen je graag als je een vraag hebt.
👋 Hallo, hoe kan ik helpen?