Search
Close this search box.
Inhoud bewerken

Je kunt ten alle tijden vrijblijvend contact met ons opnemen.

Copyright © 2024 LGB Rental

Ontworpen voor de professionele DJ

Gemaakt door DJ’s voor DJ’s. De Prime 4+ combineert de krachtige, creative mogelijkheden van 4 standalone decks met ongeziene professionele functies en een uiterst stevige bouwkwaliteit om te verzekeren dat je avond na avond kan optreden zonder problemen. De 2 onafhankelijke microfooningangen verzekeren dat jij en je MC of gasten altijd op hun best klinken dankzij de toegewijde EQ, volume en effectenregelingen en automatische talkover opties. Terwij le het feest brengt op de dansvloer kan je ook een tweede mix of playlist sturen naar een aparte lounge of receptiezone door middel van de onafhankelijke Zone Output die je flexibiliteit en meerwaarde als professionele DJ alweer een stuk verhoogt!

Verbeterde Dynamic FX Suite

De Prime 4+ heeft 25 volledig aanpasbare Main FX en 4 dynamische, draaiknopgestuurde Sweep FX zodat je zo creatief kan gaan als je maar wil. De 2 toegewijde FX gedeeltes bevatten toegewijde OLED displays, draaiknoppen en toetsen om effecten in te mengen, frequenties te manipuleren, maatsoorten te kiezen en effecten aan te passen. Met de 4 Sweep FX kan je nog meer drama creëren op ieder kanaal en deze kunnen ook gelayerd worden met de Main FX voor eindeloze immersieve effectcombinaties. De Expressieve Touch FX transformeren het 10.1″ aanraakscherm tot een XY controller die live FX manipulatie letterlijk aan je vingertoppen zet.

Ongeëvenaarde geïntegreerde lichtbesturing

Verwarrende DMX programmatie en moeizame bediening ervan zijn nu een fenomeen uit het verleden. De Prime 4+ maakt het makkelijk om een indrukwekkende lichtervaring in te stellen, programmeren en bedienen voor ieder evenement of optreden. Met de ingebouwde Engine Lighting heb je volledige toegang tot custom of automatische lichtshows voor opgeslagen of gestreamde tracks. Daarbovenop heb je volledige controle over kleur, dimming, chase sequence, moving head posities, strobo, blackout en zelf on/off controle voor sparkular machines, droog ijsmachines en haze of fog.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Close Popup