U kunt ten alle tijden vrijblijvend contact met ons opnemen.

© 2020 LGB Rental. Ontwerp & Realisatie door : LGB Rental

Truss

Er zijn zoveel toepassingen voor een truss, dat het bijna niet op te noemen is. Je kunt er van alles aan bevestigen. Met name wordt een truss gebruikt voor het ophangen van verlichting zoals podiumverlichting en discolampen. Ook theaterdoeken, decoratiedoeken en andere decoratieve objecten kunnen aan een truss bevestigd worden. Je kunt ook een beursstand of bijvoorbeeld een stoere DJ-tafel maken van de onderdelen van een truss. Kortom: een truss is multi-inzetbaar en is dan ook erg handig om te huren.

Truss voor elk evenement.

Eigenlijk kunnen wij elke constructie die je wilt wel maken. Of het nu met onze truss cirkels is of met onze speciale hoeken om bijvoorbeeld driehoeken of andere gekke vormen te creëren, het lukt ons. Graag denken wij met je mee om jouw evenement een onderscheidende tint te geven. 

Het klinkt misschien gek, maar wat in het dak hangt heeft best veel invloed op je show. Kan je bijvoorbeeld met mooie lichtsnoeren van buiten naar binnen werken? Kan je een rond ledscherm in het midden van de zaal ophangen? Wij denken graag met je mee om dit mogelijk te maken.

Daarnaast willen we liever niet een al bestaande constructie uit de kast halen om die jou te monteren. Nee, hoe persoonlijker, en dus unieker, hoe leuker wat ons betreft!

Truss delen

Er zijn verschillende soorten truss te huur. Je kunt truss delen van 50cm, 1m, 2m & 3m huren. Ook hoeken zijn mogelijk zoals van 45graden en 90 graden.

Truss carré

Huur een complete truss carré voor het evenement. Wij zullen ten alle tijden de carré voor u opbouwen, dit ivm. veiligheid.

Truss circel

Naast normale rechte en hoek delen kun je er ook voor kiezen om een circel truss op te hangen. Hiermee kun je heel veel mooie creaties creëren.

Werken met gerenommeerde merken

Veel gestelde vragen

Ik kan iets niet vinden, wat nu?

Kan je een bepaald product niet vinden. Laat het ons weten! Veel van de producten staan niet op de website Wij hebben meerdere partners met ieder een ander assortiment, en wij huren regelmatig bij elkaar in om onze opdrachtgevers te kunnen voorzien in al hun behoeften. Zelfs als onze eigen (ruime) assortiment te kort schiet.

Kunnen jullie me helpen met het uitzoeken van de apparatuur?

Uiteraard! Wij helpen je graag met het vinden van de juiste apparatuur voor jouw project. Je kunt ons hiervoor bellen of mailen. Wij denken graag mee met jouw project en budget.

Rekenen jullie een borg?

Wij streven ernaar om geen borg te rekenen. Als je nog niet zo vaak bij ons hebt gehuurd, als particulier wilt huren of gebruik wilt maken van bepaalde high-end apparatuur vragen we daarom om aanvullende gegevens. Deze gegevens geven ons meer informatie over je project, bedrijf of opdrachtgever. In sommige gevallen is toch een borg vereist. Deze borg is gekoppeld aan de waarde van de apparatuur die je huurt. Deze borg wordt na het retourneren van de apparatuur binnen een werkdag aan je terug gestort. Let erop dat overboekingen tussen verschillende banken langer kunnen duren.

Kan ik mijn reservering annuleren?

Het is nooit leuk om een bestelling te annuleren. In principe gaan wij hier heel gemakkelijk mee om. Voor het annuleren van je bestelling neem contact met ons op. We kunnen altijd even kijken wat we kunnen doen. Om het juridisch toch goed geregeld te hebben hanteren wij onderstaande regel.Bestellingen kunnen tot 14 dagen van te voren vrijblijvend worden geannuleerd. Als de annulering later bij ons binnenkomt dan hanteren wij tussen 14 en 7 dagen voor uitvoeringsdatum 70% van de overeengekomen prijs. Binnen 7 dagen voor uitvoeringsdatum hanteren wij 100% van de overeengekomen prijs.

Worden lampen en special effects geleverd met ophangmateriaal?

Ja, al onze lichteffecten / disoclampen worden geleverd inclusief trussklem voor het makkelijk ophangen (aan een truss of buis van 5cm diameter). Ook is elke lamp voorzien van een veiligheidskabel.

Niet elk special effect dat opgehangen kan worden wordt automatisch geleverd met ophangmateriaal. Dit omdat deze special effects vaak ook op de grond neergezet worden. Geef bij je bestelling aan als je bijvoorbeeld confettimachines wilt ophangen in plaats van neerzetten op het podium.

Wat zijn de kosten voor op- en afbouw?

Voor op- en afbouw hanteren wij een tarief van €35,- exclusief btw per persoon per uur, na het ontvangen van de aanvraag zullen wij de offerte zo snel mogelijk controleren en aanvullen met personeelskosten.

Wanneer is er sprake van schade?

Gebruikssporen en slijtage op de behuizing van onze apparatuur wordt bij ons niet direct aangemerkt als schade; mocht er sprake zijn van krassen of beschadigingen binnenin de apparatuur of op de behuizing als gevolg van onzorgvuldig gebruik, dan wordt dit gerekend als schade en worden de kosten aan je doorberekend. De apparatuur moet bij terugkomst in dezelfde staat zijn als wanneer je het bij ons komt ophalen of zoals wij het hebben afgeleverd. Mocht de apparatuur gedurende de huurperiode erg smerig worden, dan brengen we schoonmaakkosten in rekening.

Wat moet ik doen als de apparatuur beschadigd blijkt te zijn?

Neem direct contact met ons op! We checken alle apparatuur altijd zorgvuldig voordat we het verhuren, maar heel soms zien we wel eens iets over het hoofd. Mocht je hier tijdens je gebruikersperiode achter komen, neem dan direct contact met ons op. Op deze manier weten we dat de schade niet bij jou is ontstaan, en bovendien kunnen we je bijna altijd weer aan de slag helpen met een passende oplossing.

Tot hoe laat kan ik bestellen?

Wij zijn een zeer flexibel bedrijf. Daarnaast vinden wij klantenservice enorm belangrijk. Wij zullen alles op alles zetten om jouw aanvraag, hoe laat deze ook bij ons binnenkomt, zo snel mogelijk te controleren en in te plannen.

Mocht je een bestelling voor morgen willen plaatsen dan is het raadzaam om ná het plaatsen van je bestelling ons gelijk even te bellen zodat wij alles direct voor je kunnen controleren. Zo kunnen we samen zo snel mogelijk jouw bestelling erdoor heen krijgen!

Wij zijn dag en nacht telefonisch bereikbaar voor last-minute bestellingen.

Kan ik mijn eigen (DJ) apparatuur op die van jullie aansluiten?

Dat is in principe mogelijk. Onze apparatuur maakt gebruik van de meest gangbare aansluitingen die gebruikelijk zijn in de markt. Mocht je er zeker van willen zijn dan kan je ons altijd even laten weten welk apparaat je op onze apparatuur wilt aansluiten. Wij checken het graag voor je.
× Hoe kunnen we je helpen ?