U kunt ten alle tijden vrijblijvend contact met ons opnemen.

© 2020 LGB Rental. Ontwerp & Realisatie door : LGB Rental

Podium

Ben jij verantwoordelijk voor het huren van een podium en/of tribunes voor het publiek wat je verwacht op jouw evenement? Dan zit je bij LGB Rental goed. Of je nou op zoek bent naar een klein podium voor een congres of juist een groot verrijdbaar podium nodig hebt voor een concert, LGB Rental helpt je verder.

Welk podium heb ik nodig ?

Er zijn verschillende podia te huur. Wist je dat je tribunes in onderdelen kunt huren, maar dat er ook volledige podia te huur zijn? In dit laatste geval heb je vaak te maken met een podiumwagen, bijvoorbeeld een vrachtwagen waarvan één kant helemaal uitgeklapt kan worden, zodat je gelijk een podium hebt met een dak waaraan je de nodige belichting kunt hangen. Sommige podia hebben zelfs videoschermen aan weerszijden. Een ander soort podium wat ook te huur is, is natuurlijk het erepodium. Als je een sportevenement hebt of een andere soort competitie kun je de winnaar en de winnaars van de tweede en derde prijs op dit erepodium plaats laten nemen. Accessoires die vaak gehuurd worden in combinatie met een podium en tribunes zijn bijvoorbeeld stagebarriers.

Podiumdeel

Er zijn verschillende soorten podiumonderdelen te huur. Je kunt podiumdelen van 1×0,5 meter, 1×1 meter, en 1×2 meter huren. Ook in hoogte verschillen de podiumdelen: de hoogte varieert van 20 centimeter tot 1,2 meter. 

Podiumwagen

Er zijn veel verschillende soorten en maten podiumwagens die je kunt huren. Zo zijn er festivalpodia die in een handomdraai geïnstalleerd zijn. Deze podia zijn geschikt voor optredens van muzikanten en bands etc. 

Opblaasbaar podium

Naast normale podiumwagens kun je nu ook opblaasbare podia huren. Deze opblaasbare podia kun in diverse afmetingen en varianten huren. De opzettijd voor dit podium bedraagd ongeveer 20 minuten.

Catwalk

Organiseer je een modeshow, een beurs of een evenement? Dan mag een professionele catwalk niet ontbreken. Een catwalk is niet alleen bedoeld voor modellen en artiesten, maar wordt ook ingezet voor productlanceringen, presentaties en andere events. 

Werken met gerenommeerde merken

Veel gestelde vragen

Ik kan iets niet vinden, wat nu?

Kan je een bepaald product niet vinden. Laat het ons weten! Veel van de producten staan niet op de website Wij hebben meerdere partners met ieder een ander assortiment, en wij huren regelmatig bij elkaar in om onze opdrachtgevers te kunnen voorzien in al hun behoeften. Zelfs als onze eigen (ruime) assortiment te kort schiet.

Kunnen jullie me helpen met het uitzoeken van de apparatuur?

Uiteraard! Wij helpen je graag met het vinden van de juiste apparatuur voor jouw project. Je kunt ons hiervoor bellen of mailen. Wij denken graag mee met jouw project en budget.

Rekenen jullie een borg?

Wij streven ernaar om geen borg te rekenen. Als je nog niet zo vaak bij ons hebt gehuurd, als particulier wilt huren of gebruik wilt maken van bepaalde high-end apparatuur vragen we daarom om aanvullende gegevens. Deze gegevens geven ons meer informatie over je project, bedrijf of opdrachtgever. In sommige gevallen is toch een borg vereist. Deze borg is gekoppeld aan de waarde van de apparatuur die je huurt. Deze borg wordt na het retourneren van de apparatuur binnen een werkdag aan je terug gestort. Let erop dat overboekingen tussen verschillende banken langer kunnen duren.

Kan ik mijn reservering annuleren?

Het is nooit leuk om een bestelling te annuleren. In principe gaan wij hier heel gemakkelijk mee om. Voor het annuleren van je bestelling neem contact met ons op. We kunnen altijd even kijken wat we kunnen doen. Om het juridisch toch goed geregeld te hebben hanteren wij onderstaande regel.Bestellingen kunnen tot 14 dagen van te voren vrijblijvend worden geannuleerd. Als de annulering later bij ons binnenkomt dan hanteren wij tussen 14 en 7 dagen voor uitvoeringsdatum 70% van de overeengekomen prijs. Binnen 7 dagen voor uitvoeringsdatum hanteren wij 100% van de overeengekomen prijs.

Worden lampen en special effects geleverd met ophangmateriaal?

Ja, al onze lichteffecten / disoclampen worden geleverd inclusief trussklem voor het makkelijk ophangen (aan een truss of buis van 5cm diameter). Ook is elke lamp voorzien van een veiligheidskabel.

Niet elk special effect dat opgehangen kan worden wordt automatisch geleverd met ophangmateriaal. Dit omdat deze special effects vaak ook op de grond neergezet worden. Geef bij je bestelling aan als je bijvoorbeeld confettimachines wilt ophangen in plaats van neerzetten op het podium.

Wat zijn de kosten voor op- en afbouw?

Voor op- en afbouw hanteren wij een tarief van €35,- exclusief btw per persoon per uur, na het ontvangen van de aanvraag zullen wij de offerte zo snel mogelijk controleren en aanvullen met personeelskosten.

Wanneer is er sprake van schade?

Gebruikssporen en slijtage op de behuizing van onze apparatuur wordt bij ons niet direct aangemerkt als schade; mocht er sprake zijn van krassen of beschadigingen binnenin de apparatuur of op de behuizing als gevolg van onzorgvuldig gebruik, dan wordt dit gerekend als schade en worden de kosten aan je doorberekend. De apparatuur moet bij terugkomst in dezelfde staat zijn als wanneer je het bij ons komt ophalen of zoals wij het hebben afgeleverd. Mocht de apparatuur gedurende de huurperiode erg smerig worden, dan brengen we schoonmaakkosten in rekening.

Wat moet ik doen als de apparatuur beschadigd blijkt te zijn?

Neem direct contact met ons op! We checken alle apparatuur altijd zorgvuldig voordat we het verhuren, maar heel soms zien we wel eens iets over het hoofd. Mocht je hier tijdens je gebruikersperiode achter komen, neem dan direct contact met ons op. Op deze manier weten we dat de schade niet bij jou is ontstaan, en bovendien kunnen we je bijna altijd weer aan de slag helpen met een passende oplossing.

Tot hoe laat kan ik bestellen?

Wij zijn een zeer flexibel bedrijf. Daarnaast vinden wij klantenservice enorm belangrijk. Wij zullen alles op alles zetten om jouw aanvraag, hoe laat deze ook bij ons binnenkomt, zo snel mogelijk te controleren en in te plannen.

Mocht je een bestelling voor morgen willen plaatsen dan is het raadzaam om ná het plaatsen van je bestelling ons gelijk even te bellen zodat wij alles direct voor je kunnen controleren. Zo kunnen we samen zo snel mogelijk jouw bestelling erdoor heen krijgen!

Wij zijn dag en nacht telefonisch bereikbaar voor last-minute bestellingen.

Kan ik mijn eigen (DJ) apparatuur op die van jullie aansluiten?

Dat is in principe mogelijk. Onze apparatuur maakt gebruik van de meest gangbare aansluitingen die gebruikelijk zijn in de markt. Mocht je er zeker van willen zijn dan kan je ons altijd even laten weten welk apparaat je op onze apparatuur wilt aansluiten. Wij checken het graag voor je.
× Hoe kunnen we je helpen ?