Aanbieding!

PD612A Actieve Speaker 12″

329.00

De Power Dynamics PD612A Actieve Speaker 12″ is een 800W speaker met ingebouwde DSP module (Digital Sound Processing).

Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Power Dynamics PD612A Actieve Speaker 12″ is een 800W speaker met ingebouwde DSP module (Digital Sound Processing). Met behulp van deze DSP module kan het geluid van de speaker snel en effectief worden aangepast aan het gebruik. De hoogvermogen ingebouwde versterker zorgt voor een zeer stabiele aansturing waardoor een goed geluid gegarandeerd is. Dit maakt de PD612A geschikt voor vele toepassingen op voornamelijk prefessioneel gebied.

De PD612A is een Bi-amplified speaker wat wil zeggen dat de woofer en de tweeter allebei apart worden aangestuurd. Hierdoor wordt een betere controle verkregen op de woofer en tweeter en dat komt het geluid te goede. De ingebouwde DSP module zorgt ervoor dat deze speaker in elke omgeving optimaal klinkt. Met 4 instellingen krijg je je geluid zoals je het hebben wilt. De ingebouwde limiter biedt zekerheid tegen clippen en vervorming van je geluid. Qua aansluitingen is de PD612A voorzien van twee lijningangen waarbij het op kanaal 1 zelfs mogelijk is om rechtstreeks een microfoon aan te sluiten. Zo kan de PD612A ook ingezet worden voor spraakversterking bij presentaties en toespraken. Daarnaast is de PD612A perfect voor gebruik bij DJ’s en andere grotere evenementen.

De behuizing van de PD612A is gemaakt van een uiterst stevig plywood zodat hij tegen een stootje kan. Daarnaast is de behuizing voorzien van een zwarte rubber coating zodat hij optimaal beschermd is bij ‘on the road’ gebruik. Voor een optimale spreiding van het geluid is de speaker voorzien van een tophat zodat hij eenvoudig op een standaard kan worden gezet. De hogere plaatsing van de speaker zorgt daardoor voor een betere spreiding en verstaanbaarheid van het geluid.

Extra informatie

Gewicht 18.6 kg
Afmetingen 400 × 380 × 620 mm
Crossoverfrequentie

2.5kHz

Frequentiebereik

45Hz – 20kHz

Piek vermogen

800W

RMS vermogen

300W

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PD612A Actieve Speaker 12″” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *