U kunt ten alle tijden vrijblijvend contact met ons opnemen.

© 2020 LGB Rental. Ontwerp & Realisatie door : LGB Rental

Aan de slag gaan is zeer eenvoudig. U ontwerpt en creëert uw digitale content via het online platform en voegt wanneer u klaar bent de unieke URL toe aan de browser van uw digital signage display. De content is vervolgens direct op het scherm te zien! Een externe player en het installeren van software is niet nodig.

Wat kunt u publiceren?

U kunt eenvoudig afbeeldingen, berichten, geautomatiseerde weersvoorspellingen, RSS-feeds zoals nieuws-tickers enzovoort publiceren.

Uw bezoekers of medewerkers voor-zien van informatie
Narrowcasting zou men kunnen zien als de tegenhanger van Broadcasting. Daarmee wordt nieuws (of informatie) uitgezonden aan iedereen, zonder onderscheid te maken aan wie de informatie gericht is. Met andere woorden ‘breed’ informeren. Narrowcasting is gericht informeren
Waarom narrowcasting?

Narrowcasting is bedoeld om een specifieke groep te informeren. Bijvoorbeeld de bezoekers van uw bedrijf, sportclub of restaurant met een gerichte boodschap op maat. Door middel van digitale informatie op LED schermen in uw organisatie kunt u uw gasten verwelkomen, bedrijfsfilms en -informatie weergeven en zo wachttijden veraangenamen.

× Hoe kunnen we je helpen ?