U kunt ten alle tijden vrijblijvend contact met ons opnemen.

© 2020 LGB Rental. Ontwerp & Realisatie door : LGB Rental

De 140 AIR heeft twee karakteristieken, AIR en FLAT.

AIR geeft je een open, sprankelend karakter die de perfecte keuze is als je een geweldige klank wil zonder tijd te spenderen in post-productie.

FLAT geeft je een lineaire respons voor ‘zoals-het-is’ reproductie van drums, strijkers, akoestische gitaren en koren. Hij is perfect als je mikt op een realistisch klankbeeld.

De beste stereo imaging die je kan krijgen.

LEWITT heeft één van de meest precieze matching processen in de industrie. Het verschil tussen de twee microfoons van een stereopaar is onhoorbaar. Hoe komt dit?

De frequentierespons en gevoeligheid van iedere enkele microfoon wordt gemeten. Een meetsysteem controleert de polariteitsspanning van de capsule om de gevoeligheid aan te passen zodat deze dezelfde is voor alle LCT 140 AIR’s. Dan vergelijkt een algoritme de gemeten frequentierespons voor iedere microfoon en vindt de perfecte paren.

Uitstekende traniëntenrespons en een volledige flexibiliteit op alle instrumenten.

Transiënten zijn het DNA van het geluid van je instrumenten. Om de natuurlijke muzikaliteit van je instrumenten te behouden geeft de LCT140 AIR je een uitstekende transiëntenrespons.

Om voorbereid de zijn op alle toevalligheden heeft de LCT140 AIR een low-cut en een PAD switch. Je kan hierdoor de luidste bronnen gaan versterken of last hebben van rumble in de lage frequenties.

De LCT140 AIR is door dit alles uitstekend voor:

– Akoestische gitaar

– Drums

– Strijkers

– Koren

– Piano

– Ukelele

 

Duurzame en lichte aluminium behuizing.

De LCT140 AIR is zeer duurzaam, maar toch een lichtgewicht dankzij zijn aluminium behuizing. Positioneren en installatie worden zo gemakkelijke taken.

Wat zit er in de doos?

Het 140 AIR Stereo Paar wordt geleverd met twee snap-in microfoonklemmenn een transportzak met twee zakjes in en twee windkappen.

 

Specificaties

· Frequency range: 20 … 20,000 Hz

· Sensitivity: 14.6 mV/Pa, -36.7 dBV/Pa

· Max. SPL for 0.5% THD: 135 dBSPL

· Dynamic range: 115 dB (A)

· Polar pattern: Cardioid

· Low-cut: 80 Hz (12 dB/oct)

· Pre-attenuation: -12 dB

· Included: Mic clips, windscreens, transport bag

· Microphone dimensions: 24 dia. x 140 mm, 0.9 dia. x 5.5 in

· Microphone net weight: 66 g, 2.3 oz

 

× Hoe kunnen we je helpen ?