U kunt ten alle tijden vrijblijvend contact met ons opnemen.

© 2020 LGB Rental. Ontwerp & Realisatie door : LGB Rental

Denon DJ is een grote speler in de wereld van premium DJ gear, met de PRIME 2 en PRIME GO introduceren zij twee nieuwe all-in-one portable DJ controllers. Beiden hebben een 7-inch touchscreen, standalone WiFi verbinding om muziek te streamen en beschikken over de krachtige ENGINE OS. De PRIME GO heeft zelfs een ion-lithium batterij waardoor er tot wel 4 uur zonder voeding gedraaid kan worden! Dit totaalplaatje is ideaal voor de mobiele en club DJ’s en is ook perfect voor on the road.

Het touchscreen bevat alles van de nieuwste Denon features, waaronder key-shifting, on board analyse, opname op de drive waarvan gedraaid wordt, track preview en de mogelijkheid om uncompressed files af te spelen.

PRIME GO

Zoveel mogelijk functies in een zo klein mogelijk jasje stoppen. Dat moet wel het idee geweest zijn van Denon DJ wanneer ze op het idee van de PRIME GO kwamen, een 2-decks oplaadbare ‘smart’ console met touchscreen! Hij is klein genoeg om hem mee te dragen in je rugzak, maar absoluut niet op de markt gezet om compromissen te sluiten als het gaat om draaien. De PRIME GO is volledig standalone en maakt het gebruik van een laptop of PC overbodig. Zo kun je zelfs onderweg je sets voorbereiden en die draaien op welke gig dan ook!

ENGINE DJ

ENGINE OS is een speciaal gebouwd platform voor het aansturen van geavanceerde DJ-hardware, het uitbreiden van de workflow en de creativiteit van prestaties, plus het mogelijk maken van flexibel collectiebeheer rechtstreeks vanuit de hardware.

ENGINE PRIME-software diversifieert het collectiebeheer en de voorbereidingsworkflows vanuit het comfort van een desktop of laptop.

ENGINE is de meest technologisch geavanceerde, zelfstandige DJ-software! Meer informatie op ‘enginedj.com’.

PRIME 2

De Denon DJ PRIME 2 is een 2-decks standalone ‘smart’ DJ console draaiend op het inmiddels befaamde ENGINE OS. Dit mobiele werkpaard zal niet misstaan in clubs, op grotere events, maar ook zeker niet in huis. Met de PRIME 2 beschik je over het beste in hedendaagse techologie en heb je als DJ geen limiet meer. Door een intuitieve workflow, een arsenaal een afspeelmogelijkheden, en het niet hoeven gebruiken van een laptop of PC ben je niet meer afhankelijk van de console, maar vooral van jezelf! Zo worden je sets creatiever, beter, maar ook makkelijker!
× Hoe kunnen we je helpen ?