U kunt ten alle tijden vrijblijvend contact met ons opnemen.

© 2020 LGB Rental. Ontwerp & Realisatie door : LGB Rental

De CDJ is aanzienlijk geëvolueerd sinds de jaren negentig. En hoewel de CDJ-3000 in veel opzichten onherkenbaar is van de eerste reeksen, behoudt hij de ambitie om u een intuïtieve, goed aanvoelende interface te bieden die u de kracht geeft om creatief met de muziek om te gaan.

De meest geavanceerde speler die ze ooit hebben gemaakt. Als je optreedt, moet je weten dat de decks je creativiteit aankunnen. Dit is mogelijk dankzij de nieuwe MPU. Deze is het hart van de player en levert stabiele prestaties en maakt geavanceerde nieuwe functies mogelijk, en het werkt samen met de andere delen van de speler om een soepelere DJ-ervaring te creëren. U zult bijvoorbeeld merken dat tracks en Hot Cues sneller dan ooit worden geladen dankzij de mogelijkheden van de MPU- en Gigabit Ethernet-verbinding.

DISPLAY

Je zal niet alleen de verbeteringen in de CDJ-3000 horen – je zult ze ook zien. Op het grotere 9″ touchscreen met HD resolutie, kies je zelf de informatie die je wilt zien. De intuïtieve gebruikersinterface werdt behouden, maar we hebben handige nieuwe bedieningselementen toegevoegd, zoals snelkoppelingen, zodat u gemakkelijker tussen verschillende categorieën in uw muziekcollectie kunt schakelen. Nieuwe functies zoals Touch Preview maken een snelle trackkeuze mogelijk, Touch Cue, Stacked Waveform en 3Band Waveform, weet je altijd waar de perfecte mixpunten zijn op de cued track en de track die momenteel speelt.

CREATIVITEIT

Wil je laten zien wat je kan en on the fly nieuwe muziek maken? Acht Hot Cue-knoppen (twee keer zoveel als de CDJ-2000NXS2) zijn van links naar rechts gerangschikt onder het display. Bedien Beat Jump via de nieuwe hardwareknoppen en druk op Key Sync om harmonisch te mixen of pas deze met Key Shift zelf aan voor verrassende effecten. Creëer een breder scala aan loops met de nieuwe 8-Beat Loop-knop die naast de klassieke 4-Beat-besturing komt.

RAZENDSNEL

Dankzij de nieuwe ingebouwde MPU is de CDJ-3000 niet enkel stabieler maar ook veel sneller bvb in het laden van tracks. Gecombineerd met de Gigabit ethernet Pro DJ Link laadt je tracks vanaf een andere speler ook vliegensvlug in. Deze vernieuwde link stelt je zelf in staat om tot 6 players met elkaar te linken. Ideaal voor een set-up met de DJM-V10.

Het mechanisme in het jogwiel werd opnieuw ontworpen, zodat deze responsiever is door de touch-vertraging met de helft te verminderen in vergelijking met de CDJ-2000NXS2. Het lcd-scherm in het midden geeft de positie van de afspeelkop aan en geeft illustraties weer voor een snelle visuele herinnering aan welke nummers op elk deck zijn geladen.

STERKERE COMPONENTEN

De hoogwaardige aluminium bovenplaat en opnieuw ontworpen play-, cue- en hotcue-knoppen zijn sterker dan bij vorige versies. Een vergrendelbare V-Lock-voedingskabel beschermt tegen ontkoppelen tjidens de show. Het apparaat wordt ook geleverd met een digitale kabel.

PRECISIE IN GELUID

De CDJ-3000 heeft een nieuwe 96 kHz / 32-bit geluidskaart voor alle afspeelbare audioformaten. Hierdoor kan het apparaat alle kleine subtiliteiten in de muziek vastleggen.

× Hoe kunnen we je helpen ?