U kunt ten alle tijden vrijblijvend contact met ons opnemen.

© 2020 LGB Rental. Ontwerp & Realisatie door : LGB Rental

Back to the 60’s. Een nieuw armatuur van Admiral Staging met een vintage look. De nieuwe Vintage Luminaire van Admiral Staging is uitgerust met een ingebouwde Powercon TRUE1-connectorchassis die UV-bestendig is en voldoet aan de IP65 certificering. Dit populaire decoratie armatuur is te zien op vele grote podia (al staat dit armatuur ook fantastisch in je woonkamer). Ook is het armatuur populair bij TV-shows, theaterproducties en live bands om een unieke sfeer te creëren.

Deze lampen zijn bedoeld als decoratie, niet om licht te geven. Het armatuur heeft een gouden reflectorafwerking en twee concentrische zwarte metalen ringen om die vintage spotlight-look te geven.

powerCON TRUE1

De hoge kwaliteit en robuuste aansluitingen van Neutrik worden zeer veel gebruikt in professionele licht- en geluidsituaties. Zo zijn Neutriks eigen PowerCon’s populair als betrouwbare netspannings-verbindingen. Deze solide connectors zijn voorzien van een Twist Lock-vergrendeling, zodat u ze niet per ongeluk lostrekt. De Neutrik NAC3FX-W power in-connector behoort tot de opvolger van dit systeem: de PowerCon True 1.

 

Vintage is de nieuwe look.

Meer en meer wordt het bühnebeeld voorzien van “ouderwets” ogende armaturen. Met de Admiral Vintage ben je hiermee in één klap klaar. Dit prijsgunstige armatuur is speciaal ontworpen voor verhuurgebruik.

 

Breed inzetbaar

Hij is voorzien van twee stevige beugels, waarmee je de armaturen onder elkaar kunt doorkoppelen óf als vloerstatief gebruiken. Een aantal concentrische ringen versterken het beeld van een ouderwetse volgspot. De warmwitte lamp is dimbaar voor een nog dramatischer effect.

Leverbaar in twee maten is er altijd wel een die bij jouw past.
Een (optioneel leverbaar) statief is voorzien van houten poten en past bij de uitstraling van dit armatuur.

 

× Hoe kunnen we je helpen ?